avize detail

Apel regional pentru proiecte 2021 - sprijin pentru structurile de cercetare și inovare din Europa Centrală și Orientală

Publicat: 18.05.2021
01 - 

Pentru a contribui la construirea spațiului european de cercetare și a încuraja crearea de rețele internaționale francofone de cercetare, AUF sprijină structurarea și dezvoltarea cercetării într-un cadru național și internațional, și implicarea instituțiilor membre în acest proces.

Apelul la proiecte este adresat structurilor de cercetare și inovare din cadrul instituțiilor membre AUF din regiunea Europei Centrale și Orientale (ECO): centre de cercetare, rețele de cercetători, școli doctorale etc. și este deschis de la 1 februarie până la 14 martie 2021.

Propunerile de proiecte trebuie depuse de un consorțiu format din cel puțin două structuri de cercetare din instituțiile membre AUF din două țări diferite, dintre care cel puțin:

• o structură de cercetare aparținând unei instituții dintr-o țară din regiunea Europei Centrale și Orientale;

• o structură de cercetare dintr-o instituție membră AUF din Europa Centrală și Orientală sau din alte regiuni.

Pentru a răspunde la apel accesați:

https://www.auf.org/europe-centrale-orientale/nouvelles/appels-a-candidatures/soutien-aux-structures-de-recherche-et-innovation-en-europe-centrale-et-orientale-appel-regional-projets-2021/?fbclid=IwAR0xSvN3H7plfJbkymGc1Uarmzn-fI1w_IpAqGyA01tzDtlM57imuitQ8zg#

Proiectele câștigătoare vor fi implementate timp de 12 luni, începând cu 1 mai 2021 și până la 30 aprilie 2022.

Pentru detalii: recherche-innovation-eco@auf.org

URMĂRIȚI-NE

Comentarii