avize detail

Webinar „Tot ce trebuie să știți despre Diseminare și Exploatare (D&E) în cadrul Horizon Europe”

Publicat: 24.06.2021
on-line

În scopul pregătirii secțiunii Diseminare și exploatare (D&E), Comisia Europeană organizează un seminar web despre noutățile D&E în cadrul programului Orizont Europa, pe data de 9 iunie, între orele 9:30 și 12:30 (CEST - ora Bruxelles-ului, 10:30-13:30  ora din Moldova).

În cadrul acestei sesiuni vor fi prezentate noile reguli privind D&E, va fi explicat ce trebuie să acoperiți la această secțiune în propunerea dvs., se va explica care este diferența dintre comunicare, diseminare și exploatare a rezultatelor științifice. De asemenea, va fi abordată problema gestionării proprietății intelectuale (IP) în cadrul proiectelor colaborative Horizon Europe și va fi introdusă platforma Horizon Results Platform și Horizon Results Booster, două servicii ale Comisiei Europene, care vă vor sprijini în activitățile D&E și vor oferi mai multă vizibilitate rezultatelor cercetării dvs.

Nu este necesară o pre-înregistrare pentru acest webinar. Toate informațiile necesare pentru participare sunt disponibile pe pagina evenimentului: https://ec.europa.eu/research/participants/docs/h2020-funding-guide/other/event210609.htm

URMĂRIȚI-NE

Comentarii