Festivalul studenților francofoni în Europa Centrală și Orientală 2022

Published: 18.03.2022
11 - 
08:00
Universitatea Politehnică din București, România
Necesită rezervare
înscriere obligatorie

Agenția Universitară a Francofoniei (AUF) în Europa Centrală și Orientală organizează Festivalul regional al studenților francofoni, ediția a IX-a. Evenimentul va avea loc în perioada 11-15 iulie 2022, la Universitatea Politehnică din București, România.

Festivalul este organizat în contextul marcării Anului european al tineretului, și are drept scop crearea unui spațiu de schimb informaţional şi cultural între tinerii din țările Europei Centrale și Orientale într-o atmosferă prietenească, utilizând ca mijloc de comunicare limba franceză. 

În cadrul evenimentului participanții vor avea acces la ateliere de scriere a articolelor de presă și de creare a podcasturilor audio, precum și la ateliere  de creație (dans, pictură, fotografie, muzică și sport). 

Cele 5 zile de festival vor culmina cu o ceremonie de premiere a celor mai talentați studenți. 

 Condițiile de participare ale candidaților la festival sunt:

Apelul pentru participanți este deschis până în data de 16 mai 2022. Formularul de înregistrare este disponibil pe:  

https://www.auf.org/nouvelles/appels-a-candidatures/festival-des-etudiants-francophones-deurope-centrale-et-orientale/

Studenții care doresc să participe la festival trebuie să se prezinte inițial la Departamentul Relații Externe și Integrare Europeană, biroul 129.

Detalii la telefonul: 022 205 102, e-mail: veronica.ichim@usmf.md

Add to Calendar 2022-05-16 05:00:00 2022-05-16 05:00:00 Festivalul studenților francofoni în Europa Centrală și Orientală 2022 Description USMF example@mail.com Europe/Chisinau public

Preluarea informației de pe site-ul USMF „Nicolae Testemițanu” poate fi efectuată doar cu indicarea obligatorie a sursei și a linkului direct accesat pe www.usmf.md.

SOCIAL MEDIA

Comentarii